Home Zanimljivosti Pogledajte ovaj ples: Luce Lugomer pokazala raskošne obline na ljetovanju, evo što...

Pogledajte ovaj ples: Luce Lugomer pokazala raskošne obline na ljetovanju, evo što je s našeg otoka poručila svim svojim ‘hejterima’

SHARE

Lucija Lugomer Grlić stvarno uživa u odmoru, a hoće to pokazati i na društvenim mrežama. No da je “ljetno stanje svijesti” doista “upalila”, potvrdila je tek plesom koji je podijelila s pratiteljima.
Da ima mota, jasno je iz snimke, no kao i obično, Luce se više fokusirala na to da pošalje poruku. “Zašto hodati, kada možeš plesati? Na plaži, pijem koktel i pokazujem svoje obline kao da nema sutra!”, napisala je veselo uz objavu.

A pokretima je očigledno oduševila brojne obožavatelje jer pohvale ne prestaju pristizati. “Savršeno plešeš”, “Ma bravo”, “Dan si mi popravila, da znaš!”, poručuju joj njeni obožavatelji, dok za sve “hejtere” naša najpoznatija plus size manekenka ima jednu drugu poruku i prigodnu objavu uz nju.
“Možete me poljubiti u du**”, poručila im je emotikonima, priloživši i fotografiju svoje raskošne figure dok odmara na ležaljci negdje na Krku.