Home Šport UŽIVO Zlatko mi te volimo: Ja sam jedan od vas a vi...

UŽIVO Zlatko mi te volimo: Ja sam jedan od vas a vi ste moja snaga!

SHARE

Ztatko Dalić stigao među svoje, erupcija oduševljanja.

“Ja nikad nisam zaboravio od kud sam krenuo i gdje sam počeo. A moju karijeru sam počeo tu na Zgonima u Troglavu i evo simbolike nakon 35 godina se vraćam kao drugi u svijetu.
Mi nismo svjetski prvaci ali vi znate da su dečki dali sve od sebe i da su oni svojom igrom svojom hrabrošću osvojili vaša srca.
Mi šaljemo samo pozitvne poruke, poruke ljubavi!

Volimo svoje a sve drugo poštujemo!”

21:45 STIGAO JE ZLATKO DALIĆ!!!

“Dragi moji Livnjaci, moja draga obitelji, hvala vam iz srca za ovaj osjećaj koji ja sad imam – osjećaj sreće i velikog ponosa. Hvala vam na tome”, rekao je Dalić, a prekinuo ga je vrisak okupljenih.

“Ja nikad nisam zaboravio otkud sam krenuo i gdje sam počeo, a svoju karijeru sam počeo tu, na Zgonima, prije jako puno godina. I evo simbolike, nakon 35 godina se vraćam kao drugi u svijetu. Hvala vam lijepo. Znam s koliko ste emocija, strepnje, navijali za hrvatsku reprezentaciju”, rekao je izbornik.

“Molio bih vas da večeras iz maloga Livna ode najjača i najveća poruka – poruka mira, tolerancije, zajedništva, ljubavi, jer mi ne šaljemo negativne poruke, ja osobito, mi šaljemo samo poruke ljubavi. Mi samo volimo svoje, a sve drugo poštujemo, i mi smo ponosni ljudi. I zato vas molim – neka bude sve dostojanstveno, onako kako mi to znamo, ponosno, s puno ponosa i tolerancije prema svima”, kazao je Dalić.

 

Upravo Marko Perković pjeva Lijepa li si – struja se ne isključuje…

21:59 A onda je zapjevao Marko Perković-Thompson, uz napomenu voditelja kako “ovaj grad ima struje, ne gase se mikrofoni”. Zagrljeni, Thompson i izbornik zapjevali su ‘Lijepa li si’.

[UŽIVO IZ LIVNA] Doček Zlatka Dalića!

Gepostet von Laudato am Dienstag, 24. Juli 2018