Home Život VATRENI U HERCEGOVINI Ante Rebić posjetio Grude i rado se fotografirao s...

VATRENI U HERCEGOVINI Ante Rebić posjetio Grude i rado se fotografirao s onima koji ga vide kao svog nogometnog uzora

SHARE
Golman Caballero definitivno, Sampaoli sigurno, a Leo Messi vjerojatno i danas sanjaju jednog čovjeka s utakmice Hrvatska Argentina koju su Vatreni dobili 3:0.

To je Ante Rebić koji je Caballerovu nespretnost kaznio volejčinom i jednim od najmoćnijih pogodaka u povijesti svjetskih prvenstava. Do kraja prvenstva, Rebić je bio jedan od najboljih igrača Hrvatske, a sve je okrunjeno srebrom zbog kojeg će Hrvatska uvijek ostati zapamćena.

Brojne prijatelje, suigrače iz mladosti, a i prvog trenera Petra Miloša Piljoša Ante Rebić ima u Grudama, tako da rado svrati u ovaj grad. Ovog ponedjeljka bio je u restoranu Bezdan 21, a oduševljeni navijači rado su to iskoristili za fotografiranje ili autogram sa zvijezdom Svjetskog prvenstva. Jedan od njih je i Lovro Tomas, igrač mlađih uzrasta HNK Grude koji vjeruje kako će jednog dana stopama svog nogometnog uzora Rebića. Još je jednom sve oduševio spontanošću i jednostavnošću.

Rebiću predstoji još nekoliko dana odmora u svom Imotskom, a onda kreće za Njemačku, u Eintracht, premda ni to nije sto posto sigurno. Jose Mourinho otvorio je sef američkih vlasnika i uzima novce za nove transfere u Manchester United, a jedan od najspominjanijih od strane portugalskog “Special onea” upravo je Ante Rebić.

Što mu drugo zaželjeti nego sreću u nastavku karijere, piše portal Grude.com