Home Društvo BOLESNA LAŽ O VIDI ŠIRI SE HRVATSKOM: ‘To su neistine i izmišljotine,...

BOLESNA LAŽ O VIDI ŠIRI SE HRVATSKOM: ‘To su neistine i izmišljotine, ništa od toga nisam napravo’

SHARE

Hrvatska je priredila spektakularan doček za svoje srebrne reprezentativce

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida, kome je grad Donji Miholjac priredio veličanstven doček nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, osvrnuo se na ono što smatra da su dezinformacije u medijima.

‘Pišu se svakakve neistine i laži’

“Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli. Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju” rekao je za Večernji List.

‘Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane’

“Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom. Još jednom veliko hvala Gradu Donjem Miholjcu što je organizirao ovakav doček i svim mojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima koji su mi bili podrška! Djeci i građanima koji nisu uspjeli dobiti autogram i s kojima se nisam stigao fotografirati, obećavam da ćemo organizirati jedno druženje u Miholjcu kada uskoro opet budem dolazio”, zaključio je reprezentativni stoper.