Home Zanimljivosti Reprezentativac Badelj sina nazvao po neprežaljenom suigraču, a evo kakvu je profesionalnu...

Reprezentativac Badelj sina nazvao po neprežaljenom suigraču, a evo kakvu je profesionalnu budućnost s osmijehom predvidio djetetu

SHARE

S nosiljkom za bebe i romantičnim buketićem hrvatski reprezentativac Milan Badelj stigao je u Polikliniku Podobnik po svoju suprugu Martinu Baumiler Badelj i njihova sinčića Jonu Davidea. Novopečeni roditelji nisu skidali osmijeh s lica, presretni zbog prve prinove u svojoj obitelji, piše Jutarnji list.
Mališan se rodio u petak sa 3160 grama težine i dug 50 centimetara, a sada već bivši igrač Fiorentine tijekom poroda je bio uz svoju suprugu. Inače, roditelji su mališanu nadjenuli drugo ime Davide kao uspomenu na Milanova prerano preminulog prijatelja, kapetana Fiorentine Davidea Astorija.

Za Badelja, u svakom slučaju, ne može biti bolje vrijeme. Nakon što se sa suigračima iz Rusije vratio “posrebrenjen”, dobio je svoje prvo dijete. Na ulazu u Polikliniku Podobnik, dok je dolazio po sinčića i suprugu, Badelj je spremno odgovorio na upit hoće li i njegov sin, poput tate, biti nogometaš.
“Bit će nogometaš ili pijanist poput mame!” – uzvratio je Badelj, koji je svoju suprugu upoznao dok je još bila studentica zagrebačke Muzičke akademije.