Home Gospodarstvo ZLATKO DALIĆ POSTAO JE ZAŠTITNO LICE USPJEŠNE HRVATSKE KOMPANIJE: ‘Bit ću ponosan...

ZLATKO DALIĆ POSTAO JE ZAŠTITNO LICE USPJEŠNE HRVATSKE KOMPANIJE: ‘Bit ću ponosan ako ćete zbog mene biti još bolji’

SHARE

Dalić je izjavio kako je ponosan na suradnju s Podravkom.

Sretan sam što mogu pomoći hrvatskom gospodarstvu, kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, koji je u petak u Koprivnici potpisao Ugovor o suradnji s hrvatskim prehrambenim divom Podravkom, gdje ga je, osim članova Uprave, dočekalo i nekoliko stotina radnika.

“Još nisam svjestan što se događa oko mene i što je hrvatska nogometna reprezentacija napravila na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Dalić pred okupljenim radnicima Podravke. Kazao je da zna s koliko su strepnje i suza “podravkaši” pratili igru naših nogometaša.

Predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar u obraćanju novinarima zahvalio je Daliću što je pored brojnih obaveza našao vremena  za potpisivanje Ugovora o suradnji s Podravkom.

“Trenera Dalića kao ambasadora Podravke uključit ćemo u naše glavne marketinške kampanje. Već se kreiraju specijalne edicije proizvoda. Zajedno možemo napraviti mnogo i vjerujem da će ta suradnja podići vrijednost Podravke u narednom razdoblju”, rekao je Pucar i naglasio kako je uspjeh reprezentacije prilika za naše gospodarstvo u cjelini, koje može postati još prepoznatljivije u svijetu.

Odgovarajući na pitanja novinara, izbornik Dalić je iskazao sreću što može pomoći Podravki i gospodarstvu u cjelini. “Ponosan sam ako ću Podravki pomoći da bude još uspješnija”, rekao je Dalić.