Home Zanimljivosti Fatalna frizerka Ines Petrić nastavlja potragu za srodnom dušom! ‘Hercegovci su mi...

Fatalna frizerka Ines Petrić nastavlja potragu za srodnom dušom! ‘Hercegovci su mi najveća slabost’

SHARE

Muškarac mora znati što želi, imati stav, karakter i ciljeve za sljedećih pet godina, ispričala nam je Ines Petrić, koja se ponovno prijavila u show “Ljubav je na selu”.

Na televiziji je tražila ljubav već dva puta. Bila je na imanju Andra Bogunovića i kod Gorana Špehara. S Goranom je ostala u odličnim odnosima te se još posjećuju.

– Postala sam mu najbolja prijateljica, a s Androm nisam kliknula i više se ne čujemo – rekla je vlasnica frizerskog salona. Voljela bi upoznati biznismena jer je i sama poduzetnica, a sa svojim partnerom bi htjela proširiti biznis.

– Nije mi do love. Mogla sam se još prije tridesetih udati. Nudili su mi brak i lagodan život, ali novac mi nije cilj – rekla je Petrić. Kaže kako je uvijek sređena i našminkana pa dečki uvijek misle da ništa ne zna raditi. Istaknula je kako nije lijena i da se mnogi šokiraju kad im kaže što sve zna.

foto: Denis Lončar/privatni album

– Spavam četiri sata. Ujutro kuham pa odlazim na posao. Nakon toga idem u teretanu pa se bacam na kućanske poslove. Perem, čistim i peglam – pohvalila se frizerka. Zdrav život joj je važan, a ako njezin partner neće htjeti jesti njezinu zdravu hranu, Ines ima alternativu. Izjavila je da uvijek za svaki slučaj pripremi i nezdravu hranu pa svatko jede što želi. Kaže kako je, kao Kaštelanka, odgojena da se suprotstavi muškarcu.

– Nisam žena koja šuti, ali svojem ću partneru pružiti nezaboravne trenutke – govori Ines. Ima profile na svim društvenim mrežama, a aktivna je i na stranici za upoznavanje partnera.

– To sam napravila iz zezancije, a oni su se zalijepili za mene. Imam 200 nepročitanih poruka – rekla je. Nedavno je dobila i ponudu za brak od 30-godišnjeg Slavonca. Kaže kako je bila šokirana.

– Stupio je sa mnom u kontakt te rekao da hoće brak i djecu. Odbila sam ga, za mene to nije normalno. Velika sam vjernica i na taj potez odlučila bih se samo ako tu osobu dobro poznajem – izjavila je i dodala kako se ipak još ne vidi u braku. Tvrdi kako je nije lako osvojiti, a to je do sada uspjelo samo dvojici. Pada na Dalmatince, a Hercegovci su joj najveća slabost.

– Što kažu to i naprave, a Dalmatinci su pravi galebovi. Njih treba loviti – našalila se frizerka. Uz Kaštelanku, ljubav na selu ponovno je odlučila potražiti i Nikolina Cvek (26). Ovaj put se prijavila kod Josipa Ćiritovića (34) iz Benkovca.

– Dečko je stvoren za mene, mi smo srodne duše – rekla je trgovkinja iz Rijeke. Josip je rekao da traži poštenu djevojku s kojom bi se napokon skrasio, a Nikolina tvrdi kako ona ima te karakteristike. Kad se prijavila kod Gorana Špehara, kod kojeg je bila i Petrić, Cvek je rekla kako uvijek dobije baš ono što želi.

– Gorane, ženi me – poručila je tad farmeru iz Duge Rese. Ljubav u showu je iz drugog pokušaja pronašla Sandra Blažina (26). Prvo je osvajala farmera Mihaela, a već sljedeće godine je ugostila dečke na svojoj farmi pa se zaljubila u Tina Mirta, s kojim se nedavno i zaručila.

Fatalna frizerka Ines Petrić nastavlja potragu za srodnom dušom! 'Hercegovci su mi najveća slabost'

Fatalna frizerka Ines Petrić nastavlja potragu za srodnom dušom! 'Hercegovci su mi najveća slabost' Više na http://bit.ly/2uPlKYa

Gepostet von 24sata am Freitag, 6. April 2018