Home Zanimljivosti (VIDEO) Urnebesni video Dejana Lovrena s Jadrana: Neprocjenjivi su za promidžbu Hrvatske...

(VIDEO) Urnebesni video Dejana Lovrena s Jadrana: Neprocjenjivi su za promidžbu Hrvatske postovi Vatrenih preko društvenih mreža!

SHARE

Nakon sjajno odrađenog ”posla” na Svjetskom prvenstvu u Rusiji hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najboljih obrambenih nogometaša svijeta, Dejan Lovren, trenutno je na zasluženom odmoru. No, ne prestaje oduševljavati preko društvenih mreža brojne navijače diljem svijeta.

Lovren je to isto, podsjetimo, radio i tijekom nezaboravnog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je objavio nekoliko šaljivih postova, između ostaloga i fotografiju ”’s ručka’ kod bake. Spomenimo isto tako da je nedavno objavio i šaljiv video s glumcem Enisom Bešlagićem. Njih dvojica zajedno su ronili na Korčuli.

Stoper Liverpoola ne miruje i dalje se dobro zabavlja, obrijao je glavu, no, promjena imidža mu ne smeta te je objavio još jedan zanimljiv video s Jadrana. Naime, hrvatski reprezentativac je izronio iz mora te je dvogledom tražio drugog hrvatskog reprezentativca – Šimu Vrsaljka:

”Šime, gdje si, nema te…”, u video uratku viče Lovren. Video, podsjetimo, ima preko pola milijuna pregleda, a Šime Vrsaljko je negdje na putu u Milano. Naime, Šime iz Atletico Madrida u Inter, za koji igraju Ivan Perišić i Marcelo Brozović, stiže na jednogodišnju posudbu.

Možda će neki reći kako su skoro svakodnevni video uradci, fotografije, koje preko društvenih mreža koje objavljuju sjajni hrvatski nogometni reprezentativci tek i samo dio ljetne razbibrige, zabave, no, to je ipak djelomično točno. Postovi koje Vatreni objavljuju preko društvenih mreža imaju stotine i stotine tisuća pregleda, neprocjenjiva je to promidžba hrvatskog turizma, ljepota hrvatske države te same naše domovine, pred kojom je i jedan od najvećih i najznačajnijih datuma u povijesti,Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Hrvatski sportaši napravili su puno više za promidžbu Hrvatske, za ugled naše domovine u svijetu, nego bilo koji političari. O Hrvatskoj se i dalje, zahvaljujući i Vatrenima, diljem svijeta priča s velikim poštovanjem.

Izvor: narod.hr