Home Život Župa Kočerin je objavila kako su Stipe i Anđa Galić proslavili 60...

Župa Kočerin je objavila kako su Stipe i Anđa Galić proslavili 60 godina braka: U današnje vrijeme, kada se svaki drugi brak raspada ili se pak propituje opstojnost bračne institucije ovo je vrijedno divljenja

SHARE

U današnje vrijeme, kada se svaki drugi brak raspada ili se pak propituje opstojnost bračne institucije, proslaviti 60. obljetnicu zajedničkog života više je nego vrijedno spomena, ali i divljenja.

Jedna od takvih obljetnica odvila se protekloga vikenda u crkvi svetih Petra i Pavla u Kočerinu kod Širokog Brijega, gdje su dijamantni pir, 60 godina braka, proslavili su Stipe i Anđa Galić iz Crnih Lokava. Svetu misu predvodio je fra Velimir Mandić. Stipu i Anđu je prije 60 godina, 22. siječnja 1958. godine, vjenčao fra David Zubac. Rodili su i odgojili sedmero djece, a imaju dvadesetero unučadi i petero praunučadi.

Jubilarci su na misnom slavlju bili u zajedništvu s obitelji i rodbinom. Slavlje je nakon svete mise nastavljeno u ugodnom druženju i prepričavanje detalja iz prošlosti, objavila je župa Kočerin na Facebooku.