Home Crna kronika Mladu Lauru ubio je pijani tinejdžer bez vozačke

Mladu Lauru ubio je pijani tinejdžer bez vozačke

SHARE

Mladi pijani motociklist, u dobi od svega 16 godina, naletio je jučer rano ujutro u Starigradu kod Paklenice na četiri djevojke. Dvije djevojke i mladi vozač su ozlijeđeni, a 18-godišnja Laura B. preminula je u bolnici nekoliko sati nakon nesreće.

“Jutros oko 4.40 sati u Starigradu na D-8, dogodila se prometna nesreća, kada je maloljetni vozač motocikla u dobi od 16 godina, upravljajući motociklom (ZD) bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, nailazeći iz smjera Rijeke, iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni trak te naletio na pješakinje, koje su se nogostupom kretale u suprotnom smjeru”, priopćila je jučer zadarska policija.

U tijeku je istraga.

Četiri prijateljice iz Našica na odmoru

Četiri djevojke koje su stradale u nesreći su prijateljice iz Našica u dobi od 16, 17 i 18 godina. Tragično preminula Laura godinama je s obitelji ljetovala u Starigradu, kao i njezine tri prijateljice.

Rano jutros vraćale su se iz disko kluba Wizzard između Selina i Starigrada kada je na njih iz smjera Rijeke naletio pijani motociklist dok su hodale uz rub ceste.

Dvije djevojke su lakše ozlijeđene i hospitalizirane su, dok je Laura preminula nekoliko sati nakon nesreće.

16-godišnjak vozio pijan i bez vozačke dozvole

16-godišnjak koji je naletio na djevojke bio je u trenutku nesreće pijan. Izmjereno mu je 1,8 promila alkohola u krvi. Da stvar bude još gora, vozio je motocikl KT 200 bez vozačke dozvole. Navodno se radi o motociklu njegova oca.

Maloljetni vozač i sam je ozlijeđen u nesreći te je hospitaliziran. Zadobio je lakše ozljede, a nakon što bude pušten iz bolnice, bit će priveden na razgovor u policiji.

Istraga je u tijeku, nakon čega bi trebalo biti poznato više informacija o ovoj nesreći, piše Index.hr