Home Crna kronika Poginuo na motoru, a majka umrla od tuge

Poginuo na motoru, a majka umrla od tuge

SHARE

Aleksandar Antonijević (29) nastradao je u prometnoj nesreći kod Svilajnca u Srbiji. Kada su njegovoj majki Dobrili prenijeli stravične vijesti, doživjela je srčani udar, prenose Novosti.rs.

Ugašen je mlad život! Imao je samo 29 godina. Nemam riječi da opišem svoju tugu. Što da kažem?! Bio je moj jedini sin. Imam dve kćerkice iz drugog braka. Acina majka Dobrila, inače moja prva supruga, preminula je nakon srčanog udara samo sat-dva nakon što su joj javili da je Aca nastradao, ovo je jecajući ispričao Momir Antonijević, rodom iz Subotice kod Svilajnca, čiji je sin Aleksandar u srijedu nastradao u prometnoj nesreći.

On se vozeći motor zabio u električni stub na putu u Bobovu kod Svilajnca dok je išao prema kući svoje majke Dobrile Simić, koja je živjela u Proštincu.

– Čuo sam da ga je navodno jurila policija, jer nije imao registriran motor. Znam da je dozvolu imao. Kažu da nije vozio mnogo brzo, ali da je, da bi izbjegao automobil iz suprotnog smjera koji mu je “isjekao” krivinu, skliznuo na travu i udario u električni stup. Pozvali su Hitnu pomoć, ali on je izdahnuo prije nego što je liječnička ekipa stigla na mjesto nesreće – priča Aleksandrov otac Momir.

On kaže da ne zna da li je sve to sudbina ili nešto drugo, tek ova obitelj je pretrpjela teške tragedije i to za vrlo kratko vrijeme.

Aleksandrova oba sina rođena su sa drugim stupnjom paralize. Jedan je 2016. umro sa svega tri i pol godine, a drugi je prije samo dva meseca preminuo kao devetogodišnjak.

– Aleksandar je imao vrlo teško djetinjstvo uz majku koja, nažalost, je bila bolesna. Čitav život mu je bio izuzetno težak. Imala je psihičke probleme. Aca se oženio vrlo mlad i ubrzo je dobio dvoje djece, ali su oba sina bila bolesna. Pamtiću ga po dobroti i osmijehu. I pored svih nedaća koje su ga zadesile i tuge zbog nepokretnih sinova, koji su mladi umrli, uvijek je bio nasmejan – kaže rođakinja Antonijevića. 

Aleksandar Antonijević

Kuća obitelji Antonijević