Home Zanimljivosti CURE IZVOLITE! Vrsaljko kod Lovrena: ‘Cimeri’ opalili vrući selfie bez majice

CURE IZVOLITE! Vrsaljko kod Lovrena: ‘Cimeri’ opalili vrući selfie bez majice

SHARE

Ovaj tandem obožavaju brojne djevojke u Hrvatskoj, a dokaz tome su komentari i komplimenti na društvenim mrežama, kojih ne manjka.  Nije mi dobro koliko su dobri, napisala je jedna od obožavateljica

Šime Vrsaljko (26) Dejan Lovren (29) su se ponovno sreli poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ovaj tandem obožavaju brojne djevojke u Hrvatskoj, a dokaz tome su komentari i komplimenti na društvenim mrežama, kojih ne manjka.

– Nije mi dobro koliko su dobri – napisala je jedna od obožavateljica.

Lovren i Šime Vrsaljko jako su dobri prijatelji, a tijekom ovog Svjetskog prvenstva nasmijavali su sve do suza svojim zajedničkim liveovima iz sobe. Pratitelje su tijekom prvenstva posebno oduševljavale njihove duhovite prepiske.

MILJENIK ŽENAElegantni Šime: Ovako je Vrsaljko izgledao na vjenčanju

Navodno je upravo Lovren nagovorio Vrsaljka da otvori Instagram, a obožavatelji su mu sada na tome jako zahvalni.

Lovren na svojim objavama često Vrsaljku poruči ‘Aj lajk’. Čini se kako je to interna fora koja se provlači njihovim profilima otkad je Šime otvorio Instagram.

foto: Instagram

Šime danas ima velik broj obožavateljica pa ni na ljetovanju nije imao mira. U Dubrovniku ga je u jednom trenutku okružila ‘horda’ obožavateljica, ali simpatični Šime nije se dao smesti i fotografiranje je odradio do kraja.

foto: Matija Habljak/Pixsell

Njegova supruga strpljivo se odmakla par koraka naprijed dok su ‘padali’ selfieji.

24sata.hr