Home Zanimljivosti Đir po Moskvi: Franka postala plavuša, Ćorluka je preplanuo

Đir po Moskvi: Franka postala plavuša, Ćorluka je preplanuo

SHARE

Samo dan nakon vjenčanja, Ćorluku su čekale klupske obaveze u moskovskom Lokomotivu pa je par, koji je već posjetio razne egzotične lokacije, morao odgoditi bračno putovanje…

Novopečeni supružnici, nogometaš Vedran Ćorluka (32) i pjevačica u usponu Franka Batelić (26), nisu imali vremena za medeni mjesec nakon što su se prije dva tjedna vjenčali u istarskim Balama. Zato je Franka doletjela suprugu u Moskvu koji tamo trenira te je za njihov, kako kaže, ‘dejt’ ispeglala i ofarbala kosu u plavu boju.

– S mužićem đir po Moskvi – komentirala je uz fotografiju gdje drži Vedrana pod ruku u liftu, a neki su primijetili da je Ćorluka više preplanuo od svoje supruge.

– Mužić je bio na kvarcanju? – jedan je od mnogih komentara nogometnih fanova, a dodali su i kako ima košulju kao ‘pravi turist’.

foto: Pixsell/Instagram
Samo dan nakon vjenčanja, Čarlija su čekale klupske obaveze u moskovskom Lokomotivu pa je par, koji je već posjetio razne egzotične lokacije, morao odgoditi bračno putovanje. Ipak pronalaze vremena kako bi uživali zajedno u Rusiji.