Home Crna kronika Horor na Facebooku: 26-godišnji radnik vrtića iz BiH pod istragom zbog pedofilije

Horor na Facebooku: 26-godišnji radnik vrtića iz BiH pod istragom zbog pedofilije

SHARE

“Roditelji uopšteno, pogotovo mališana, dobro obratite pažnju na sutrašnju objavu. Dok se nadležni obaveštavaju, ostavićemo jednu sliku u komentaru”, napisali su sinoć članovi grupe Borba protiv pedofilije na svojoj Facebook stranici.

U komentarima slika u kojoj se vidi da su “ulovili” osobu iz Bosne i Hercegovine, koja radi u vrtiću.

I, zaista, danas u 12 sati objavili su identitet, fotografije i prepisku za koju tvrde da je odgovorna osoba koja je na Facebooku imala profil imena Nemanja Pavlović Copke. Na profilu je pisalo da ima 26 godina i da je zaposlen u banjalučkom vrtiću Zvjezdica.

Profil je u međuvremenu izbrisan.

Iz prepiske se dâ zaključiti da razgovor s članom grupe Borba protiv pedofilije započinje Nemanja Pavlović, misleći da razgovara s 13-godišnjom djevojčicom. U njihovoj objavi možete vidjeti kako je razgovor tekao. Sve je prilično zastrašujuće za čitati…Iz prepiske se vidi kako se “djevojčici” prvi javio Nemanja Pavlović, a nije prestao ni kad je saznao da “djevojčica” ima 13 godina.

“Sad te ja čuvam…svemu ću te naučiti”, jedna je od poruka, pa onda ima i:
“Jesi imala momka kad” ili
“Jesu te zanimali kad muško ženski odnosi.”

Sve je kulminiralo užasom kad je tražio da vidi fotku onog “što se krije ispod gaćica”.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je vrtić Zvjezdica. Predstavili smo se i kazali o čemu želimo razgovarati, nakon čega nam je odgovoreno da ćemo razgovarati s direktoricom. Nakon nekoliko sekundi, slušalica je spuštena i ponovno su se javili tek nakon nekoliko minuta.

Opet ista ženska osoba, opet ponavljamo isto.

“Namješteno”, govori nam.

“Kako mislite?”, pitamo.

“Sve je to namještaljka, eto tako”, nastavlja ženski glas s druge strane žice.

Pa da li je ta osoba trenutno zaposlena tu“, nastavljamo pitati.

“Ne, nije tu. Prijatno”, kratko nam je odgovorila i poziv smo završili.

Kako smo doznali, članovi grupe Borba protiv pedofilije cijeli su slučaj prijavili Policijskoj upravi Banja Luka, te su sve poslali i visokopozicioniranom službeniku ove Uprave.

Marija Markanović, glasnogovornica PU Banja Luka, za naš je portal kazala kako se navodi intenzivno istražuju te će policija poduzeti sve neophodne mjere u skladu sa zakonom.

U banjalučkom Tužilaštvu smo doznali da do njih nije došla zvanična prijava, ali su obaviješteni o slučaju, te imaju informaciju da banjolučka policija intenzivno istražuje cijelu priču.