Home Zanimljivosti Je li ovo najpristojnija ‘drama’ za koju ste čuli? Žena ljubavnici svoga...

Je li ovo najpristojnija ‘drama’ za koju ste čuli? Žena ljubavnici svoga muža poslala pismo, ono što je napisala postalo hit na Internetu

SHARE

Svatko na prevaru reagira na svoj način: neki u napadu bijesa razbiju dotadašnjoj boljoj polovici stakla na automobilu, neki u smeće bace sve što je dotadašnji dragi/ draga ostavio/la za sobom, lete uvrede i psovke – sve filmske situacije koje možete zamisliti, jer život piše i luđe scenarije od holivudskih.
Kakve god bile, reakcije su ipak očekivane: povrijeđen je ego, izgubljeno povjerenje, tu je i ljutnja – sve se izmiješa u jedno, a u takvim momentima postane se teže kontrolirati.

No reakcija prevarene Britanke ne može se smjestiti ni u jednu od spomenutih kategorija ni situacija. Žena je, nakon što je saznala da ju muž vara, sjela i ljubavnici napisala – pismo. Ne u obliku hrpe uvreda i psovki, prijetnji i ucjena – sasvim pristojnu zamolbu.
“Emilia na adresi 36 ***, molim te prestani spavati s mojim mužem”, sve je što je prevarena gospođa napisala i lijepo “okačila” ljubavnici na adresu.

“Incident” se dogodio u  Walthamstowu, u sjevernom Londonu, a društvene mreže priča je obišla nevjerojatnom brzinom. Korisnici Twittera nikada nisu s više oduševljenja reagirali na priču o prevari, budući da je količina zdravog razuma i nekonvencionalnosti koju je pokazala prevarena supruga jednostavno – neočekivana.
“Stvari se zahuktavaju u Walthamstowu”, “Eskalirat će!”, “Je li ovo najpristojnija drama koju ste ikada vidjeli?”, pišu oduševljeno po Twitteru, hvaleći hladnu glavu prevarene žene koja je pokazala stav i zadržala dostojanstvo, a pritom i nasmijala Internet do suza.

Eddy Frankel

@eddyfrankel

Walthamstow is WILD pic.twitter.com/xl9kJ3vx5t

Blogger On Pole@bloggeronpole

This is the most English thing I’ve ever seen. As an Italian, I would have already found her and shouted at her.

Eddy Frankel

@eddyfrankel

Walthamstow is WILD pic.twitter.com/xl9kJ3vx5t

Kathryn Deem@katdeem

This is the most polite drama I have ever seen.

Justin Foulkes@justinfoulkes

@OliSmithTravel it’s all kicking off in Walthamstow

Eddy Frankel

@eddyfrankel

Walthamstow is WILD

View image on Twitter