Home Zanimljivosti Ivana Vida objavila da je ‘išla pod nož’ i da želi četvero...

Ivana Vida objavila da je ‘išla pod nož’ i da želi četvero djece

SHARE

Manekenka je rekla fanovima da joj postavljaju pitanja, a ona je na njih neumorno odgovarala. Naravno da planiramo imati još djece, želja mi je da ih imam četvero, ali što dragi Bog da, kaže Vida…

vana Vida (24), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (28), jučer je svojim obožavateljima na društvenoj mreži priredila iznenađenje.

Naime, manekenka im je rekla da joj postavljaju pitanja, a ona je na njih neumorno odgovarala.

– Naravno da planiramo imati još djece. Želja mi je da ih imam četvero, ali što dragi Bog da. Čovjek snuje, a Bog ostvaruje – rekla je Ivana. Priznala je i da je “išla pod nož”, ali nije rekla koji dio tijela je korigirala. Obožavatelji su je obasipali pohvalama i komplimentima.

foto: Instagram

– Prelijepa si. I žena i majka i kraljica. Vida zna što bira. Evo, zaista, nevjerojatna si – bio je jedan od komentara. Kako je Ivana odgovarala na svakakva pitanja i otkrivala sitnice iz obiteljskog života, ljudi su je odlučili pitati što misli o Josipi (29), supruzi Ivana Perišića (29).

– Super žena i majka. Upoznale smo se na ovom natjecanju i puno družile te tako započele jedno lijepo prijateljstvo – poručila je bivša misica.

foto: Instagram

Rekla je da nema kućnu pomoćnica, ali da njezin suprug ima – nju. Iako je aktivna na društvenim mrežama i često dijeli fotografije njihova sina Davida, koji će uskoro proslaviti treći rođendan, svi su se iznenadili kad je odgovorila i na pitanja o njemu.

– David je super dijete. Nema dadilju, nego ga čuvamo Domagoj i ja. A ide i u vrtić – priča Ivana. Prije nego što se krajem 2017. udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’. Obožavateljima je odgovorila i na pitanje planira li opet biti manekenka.

foto: Instagram

– To je bilo lijepo iskustvo. Upoznala sam puno cura s kojima sam dobra i danas, ali se ne bih opet u to vratila. Promijenila sam prioritete u životu i podredila život svojim dečkima – zaključila je.

24sata.hr