Home Zanimljivosti Mia Jurilj ‘U najdražem gradu…’: Na Žnjanu pozirala u kupaćem u stilu...

Mia Jurilj ‘U najdražem gradu…’: Na Žnjanu pozirala u kupaćem u stilu holivudskih diva, dečkići koji su ‘bacili oko’ samo su joj uništili fotografiju

SHARE

Nije tajna da poduzetnik Dragan Jurilj i njegova supruga Mia vole egzotična putovanja i boravak u luksuznim odmaralištima. Uostalom, njihovi profili na društvenim mrežama puni su fotografija sa zajedničkih avantura, svaka na lokaciji još udaljenijoj od prošle i u hotelu kojega obični smrtnici imaju priliku vidjeti samo u filmovima.

No lijepo je ponekad i vratiti se kući. Uživati malo u udobnosti vlastitoga doma i prošetati poznatim ulicama, udahnuti dobro poznati miris svoga grada i javiti se nekim starim prijateljima – neprocjenjivo je to.
Pa je i ljeto 2018. Mia odlučila, barem djelomično, provesti “u najdražem gradu”, kako je napisala uz objavu fotografije sa Žnjana.

A tamo je pozirala u stilu holivudskih diva i plijenila poglede Splićana koji su pili kavu u jednom od tamošnjih kafića. U jednodijelnom kupaćem kostimu zebrastoga uzorka i sa šeširom širokoga oboda, onako visoka i tanka, Mia je djelovala kao manekenka na službenom snimanju, a “šušur” nije promakao ni ekipici s mora…
“Vidi kako te dečkići gledaju”, primijetila je jedna pratiteljica ove zanosne Splićanke, no ova joj je ponudila odgovor u svom stilu.
“Uništili su mi sliku”, uzvratila je nedodirljivo, možda malo i ljuto. No vjerujemo da “dečkići” nisu mislili ništa loše, a zadnje da im je na pameti bilo takvoj ljepotici se poigrati s objavama na Instagramu.