Home Crna kronika Detalji jutrošnje nesreće u kojoj je poginuo 19-godišnjak

Detalji jutrošnje nesreće u kojoj je poginuo 19-godišnjak

SHARE

Nesreću na magistrali u kojoj je poginuo 19-godišnji motociklist iz Šibenika, skrivio je 59-godišnji vozač motocikla koji je išao pretjecati u nepregledanom zavoju preko pune crte, doznajemo u šibenskoj policiji nakon obavljenog očevida.

Prometna nesreća dogodila se jutros oko 9.25 sati na Jadranskoj magistrali prema Njivicama kada je 59-godišnjak, koji se kretao Kawasakijem novogradiških registracija od Splita prema Zadru išao pretjecati vozilo u desnom nepreglednom zavoju i to gdje je cesta obilježena punom crtom.

Uslijed toga 59-godišnjak na Kawasakiju sudario se s motociklom Aprilia šibenskih registracija koji je vozio 19-godišnjak iz smjera Zadra prema Splitu.

Od siline udarca 19-godišnji vozač motocikla zajedno s motociklom odbačen je izvan kolnika na prometni znak, od kojeg se motocikl odbio te se nastavio nekontrolirano kretati po cesti. Na prednji lijevi kotač tog motocikla potom nalijeće osobni automobil marke Opel, šibenskih registracija kojim je upravljao 53-godišnji vozač, priopćili su iz šibenska policija nakon obavljenog očevida.

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Šibeniku uz asistenciju stalnog sudskog vještaka za cestovni promet.

Tijelo 19-godišnjaka, po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice, je prevezeno na Odjel patologije opće bolnice Šibenik radi obdukcije.

Protiv 59-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, piše Šibenski portal