Home Društvo Iza nas je još jedan Mladifest

Iza nas je još jedan Mladifest

SHARE

Iza nas je još jedan Mladifest u Međugorju. Na programu su bile kateheze, svjedočanstva, liturgijska slavlja, molitve i klanjanje.

Ovaj svojevrsni festival molitve, svjedočenja, glazbe i pjesme odvijao se u velikoj radosti i ushićenju mladih koji su s pet kontinenata došli u ovo u svijetu poznato Gospino svetište.

Mladi su na vrelom hercegovačkom suncu, na temperaturi i do 40 stupnjeva, pozorno i neumorno slušali što im govore oni koji su doživjeli obraćenje i pošli novim životom upravo zahvaljujući Međugorju.

Brojni su duhovni plodovi Međugorja, a zanimljivo je i vidjeti mlade iz čitavog svijeta kako se okupljaju u Hercegovini.

Ima tu i različitih kultura i stilova odijevanja, a jedna fotografija koja se ovih dana širi društvenim mrežama je ova koju prenosimo, a koju je na Facebooku objavila Ramona Panarelli uz opis “Nikad nisam vidjela ljepši prizor”. Iako je nastala na prošlogodišnjem Mladifestu, ovih dana je ova fotografija ponovno privukla pažnju na društvenim mrežama.

Medjugorie "Festival dei giovani 2017"Mai vista foto più bella!#confessachetipassaNon so se fosse più scioccato il sacerdote dai capelli del ragazzo o il ragazzo dai calzini bianchi del sacerdote!😂😂😂

Gepostet von Rosa Grazia Pellegrino am Montag, 7. August 2017