Home Zanimljivosti POKAJAO SE Dejan Lovren: ‘I dalje se pitam, što mi je...

POKAJAO SE Dejan Lovren: ‘I dalje se pitam, što mi je ovo trebalo?’

SHARE
Hrvatski nogometni reprezentativac nakon povratka sa Svjetskog prvenstva odlučio se na drastičan rez i novu frizuru s kojom ga do sad nismo vidjeli. Dejan Lovren iznenadio je obožavateljice promjenom imidža – obrijanom glavom kojom se pohvalio na Instagramu, no sada je čini se, promijenio mišljenje o svom ‘makeoveru’

Dejan Lovren vrlo je aktivan na Instagramu gdje s obožavateljima rado dijeli neke svoje privatne trenutke. Kad je odlučio promijeniti frizuru odmah se pohvalio na spomenutoj društvenoj mreži.

‘Hair off, ROCK ON’, napisao je tada srebrni reprezentativac. Njegova promjena podijelila je obožavateljice, i dok su neke komentirale da mu odlično stoji, druge su ostale šokirane.

Prije nekoliko dana progovorio je o svojoj novoj frizuri.

‘Pa dobro to je zbog ovog afričkog toplinskog vala, pa me je to zanijelo. U usporedbi s prijašnjim godinama, to nije bio odmor kakav sam očekivao, ali ne žalim za ničim. Da me netko pitao, odmah bih potpisao to da budemo u finalu Svjetskoga prvenstva uz sve ovo što se događa i svu ovu pozitivnu sliku. Vrijedilo je’, ispričao je Lovren za HRT radio Zadar.

Najbolji branič u reprezentaciji, sada je na Instagram storyju napisao da se pita što mu je to trebalo uz ’emotikone’ koji pokazuje šišanje. Što ga je sad potaknulo na najnoviju objavu, možemo samo nagađati.

tportal
Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram/story