Home Crna kronika Seksali se u parku punom djece, bijesni roditelj dotrčao i ispljuskao tipa

Seksali se u parku punom djece, bijesni roditelj dotrčao i ispljuskao tipa

SHARE

PAR koji je nastavio s pijanim seksom u jednom parku u Leedsu, unatoč tome što je nekoliko ljudi zvalo policiju, na kraju bi mogao požaliti za svoju vruću akciju na javnom mjestu.

Neidentificirani par u nedjelju se prepustio strastima u parku Roundhay, u kojem je okolo bilo i djece. Jednog roditelja to je posebno razbjesnilo pa je otišao da para i pljusnuo muškarca nekoliko puta te im naredio da prestanu.

Svjedoci su sve snimali, a na jednoj od snimaka koje kruže internetom može se čuti žena koja preko telefona policiji objašnjava da ih je zvala prije pola sata, no nitko nije došao. Rekla je da su bili “usred hrpe djece koja su igrala kriket”, dodavši da se seksaju “opet, valjda peti put”.

Policija je došla 46 minuta nakon prvog poziva u nedjelju, a par je već nestao. Kako piše Metro policija je uočila njihovo vozilo i zaustavila ih. Žena je uhićena i prijavljena zbog prebrzo vožnje te se mora pojaviti na sudu 24. kolovoza. “Istraga je otvorena zbog incidenta u parku i kontaktiraju se svjedoci. Svaki poziv ima prioritet temeljen na prijetnjama i riziku za javnost”, kažu iz policije.