Home Zanimljivosti HEJTERI, SKLONITE SE: Najdeblja plesačica oko šipke pokazala kako se izvija! Ne...

HEJTERI, SKLONITE SE: Najdeblja plesačica oko šipke pokazala kako se izvija! Ne dotiču je prozivke i uvrede! (VIDEO)

SHARE

Kimmi Leahy je započela svoju karijeru plesačice oko šipke nakon rođenja svog prvog deteta. Sve vrijeme je strepjela od osude i kritike ljudi koji zbog njene debljine neće pozitivno reagirati na njenu novu karijeru.

Sada četiri puta tjedno pleše oko šipke, a čak ima šipku i u svom domu, u Australiji. Uprkos svemu, naučila je voljeti svoje tijelo.

“Osjećam se slobodnije i moćnije nego ikada prije. Sve nesigurnosti koje sam imala, a ticale su se moga tijela su nestale. Sada se bez problema skinem u donji veš, a da i ne razmišljam o tome. Shvatila sam da bilo koja kilaža može biti seksi. Svatko može “twerkovati” oko šipke, bez obzira na svoju debljinu”, tvrdi ona.

Od 2010. godine, kada se službeno počela baviti plesom, njeno samopouzdanje je toliko poraslo da je čak počela objavljivati svoje snimke na društvene mreže. Iako ima pregršt pozitivnih komentara na sve što radi, ponekad naiđe i neka zlobna opaska na račun njenog plesa. Međutim, sada ima dovoljno samopouzdanja da ih ignorira.

“Nekada bih se ljutila i bila tužna nakon čitanja negativnih komentara, ali sada ih samo obrišem. Ples oko šipke je za svakoga, i nitko nema prava odlučivati koja kilaža je “dozvoljena” da bi se njime bavio”, ističe Kimmy, piše Kurir.