Home Zanimljivosti Po svemu nesvakidašnje vjenčanje: Svadba blizanki o kojoj priča cijeli svijet

Po svemu nesvakidašnje vjenčanje: Svadba blizanki o kojoj priča cijeli svijet

SHARE

Identični bliznaci Džoš i Džeremi Salijers zaprosili su blizankinje Britani i Brijani Din u februaru, a parovi su se prije nekoliko dana obavezali i na vječnu ljubav na zajedničkoj ceremoniji na Festivalu blizanaca u Ohaju.

Braća i sestre su odlučili da žive u istoj kući i zajedno podižu djecu

– Od bajke do realnosti. To što smo se udale za blizance veoma je važno za nas. Čak i kada smo bile djevojčice maštale smo o ovome u vrtiću, vidjele smo ovu stvarnost – rekla je Brijani, koja se udala za Džeremija, a njena sestra Britani dodaje:

– Znale smo da su šanse nevjerovatno male. Zvijezde su morale da se usklade kako bi se naši snovi ostvarili – da se ja udam za čoveka svojih snova i u isto vrijeme da gledam kako to moja sestra blizankinja radi.

Nevjeste su na ceremoniji nosile identične vjenčanice, dok su, naravno, mladoženje također bile u istovjetnim odijelima. Četvorka se upoznala prošle godine na istom festivalu, a blizankinje su godinama posećivale ovu manifestaciju, ali su tek 2017. upoznale Džoša i Džeremija.

– Sjećam se kada smo vidjele njih dvojicu na festivalu. Također se sjećam prvog puta kada smo svi zajedno pričali. Kao da je vreme stalo – ispričala je Brijana.

– Da nisu pronašli bliznakinje koje se dobro slažu s njima, nikada se ne bi vjenčali. Mislim da su imali puno izazova, s obzirom na to da je previše onih neblizanaca. Teško je kada izlazite sa nekim, a oni ne razumiju blizanačku vezu – objasnila je Britani.

Također, ova četvorka riješila je da ubuduće žive svi zajedno u istoj kući i da zajedno podižu djecu.