Home Zanimljivosti Skakao od sreće: Željko Kerum se ‘razbacao’ na koncertu Jole, pogledajte ove...

Skakao od sreće: Željko Kerum se ‘razbacao’ na koncertu Jole, pogledajte ove pokrete

SHARE

Pa kad Željko nije bio razigran?, uzvratio je Joško Čagalj Jole (46) na naše pitanje zašto je Željku Kerumu (57) bilo toliko zabavno na njegovu koncertu.

Bivši gradonačelnik Splita i nekadašnji saborski zastupnik narodu je u srijedu navečer pokazao kako se zabavlja. Kerum se na Tuna fever festivalu u Rogoznici zabavljao, kako nam prepričavaju svjedoci, u pratnji pet zgodnih mladih djevojaka. Svoju eleganciju, kaže čitatelj 24sata, poznati poduzetnik pokazao je zakasnivši sat vremena. Biznismen je poznavanje glazbe pokazao pjevajući naglas Joletove hitove, a onda su, u jednom trenutku, stihovi postali prejaki. Kerum je, kao i uvijek, pokazao da se ne srami svojih osjećaja te se rasplesao na stihove “Morskog vuka”, koji u originalu izvode Oliver Dragojević i Tony Cetinski.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Kerum je bio vidno alkoholiziran i jedva je hodao – ispričao nam je čitatelj koji je snimio Keruma u ne baš zavidnom izdanju. Međutim, ni činjenica da mu je, iz još neutvrđenih razloga, oslabio centar za ravnotežu, biznismena nije omela da se fotografira s građanima.

– Veliki broj ljudi želio se slikati s Kerumom, a on je nesebično pristajao na selfije – prepričao nam je čitatelj.

foto: screenshot/snimio čitatelj

Nije poznato kako će na Kerumovu zabavu reagirati članovi njegove Hrvatske građanske stranke. Možda je njihov vođa svojom zabavom stranci samo želio osigurati dodatni publicitet. Probijanje u poduzetničkim vodama Kerumu je očito pomoglo da se nauči probijati i među mnogobrojnom publikom. Tijekom koncerta biznismen je uspio doći do pozornice i pozdraviti Joleta s kojim se, kako nam je pjevač potvrdio, zna već tridesetak godina.

– Zvao me da poslije koncerta dođem do njegova stola i pozdravim njegove prijatelje. Bila je velika gužva pa sam s njima bio samo nakratko – rekao je Jole. Ljeto još traje pa će nas poznati partijaner Kerum možda još koji put iznenaditi pokazujući nam svoje glazbene i plesne sposobnosti, pišu 24sata.hr