Home Šport Napadali su ga, ali spojila ih je svjetleća Gospa! Mamić dirljivo izrazio...

Napadali su ga, ali spojila ih je svjetleća Gospa! Mamić dirljivo izrazio ljubav Torcidi

SHARE

Dinamova alfa i omega, Zdravko Mamić, trenutno u bijegu od hrvatskog pravosuđa, oglasio se iz svoje rezervne domovine Bosne i Hercegovine, kako bi aplaudirao – Torcidi.

U Dalmaciji su ga vrijeđali, bacali u more, napadali, ali zbog jedne koreografije rodila se ljubav Mamića i Torcide. Konkretno, Mamića je oduševila Torcidina svijetleća gospa, koju su otkrili na utakmici Hajduka i rumunjskog FCSB-a.

Hoće li i nakon ove salve pohvala i ljubavi upućene prema navijačima splitskog kluba ta ljubav ostati neuzvraćena? Saznat ćemo, nesumnjivo, uskoro.

Što je Mamić poručio Torcidi?

– Sinoć, 9. kolovoza u 20 sati i 53 minute moj prijatelj i navijač Hajduka mi je poslao kratki video zapis s koreografijom koju je napravila Torcida. To me potaknulo da im izrazim divljenje i poštovanje, te ljubav u punoj poniznosti.

Sjećanje na koreografiju uz pjesmu ‘Rajska djevo, kraljice Hrvata’ će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost… Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska kojima se ponosi čitava Hrvatska! Voli vas i poštuje Maminjo”, poručio je na svom Facebooku Zdravko Mamić, piše Novi list.