Home Život Evo kako su Dalmatinci reagirali na hercegovačku prosidbu na koncertu Petra Graše...

Evo kako su Dalmatinci reagirali na hercegovačku prosidbu na koncertu Petra Graše u Makarskoj: ‘Srce mi stalo!’

SHARE

Prosidbe su uvijek romantične; nije važno prosi li djevojka momka ili obrnuto, jesu li na kauču ispred televizije ili na vrhu planine… Kada pitaš nekoga, iskreno i od srca, želi li provesti ostatak života s tobom, jer vam je baš dobro, romantika instantno stupa na scenu.

A u ovome slučaju – doslovce. Na koncertu Petra Graše u Makarskoj dogodila se situacija koja je rastopila Dalmatince i njihove goste koji su bezbrižno cupkali uz stare i nove hitove megapopularnog pjevača. Zaljubljeni momak Petar zaprosio je svoju djevojku Danijelu (koja je vjerojatnost?) pred svima, a kada je publika shvatila što se događa, krenuli su oduševljeni “aaahhhh” i “oooohh”, uz pljesak, dakako.

Nije ni sam Grašo ostao imun na ono što mu se događalo nasred pozornice. Veselo je najavio Petra i njegovo pitanje, a kada je Danijela pristala, nastavio je, kao da ne želi smetati, tiho pjevati svoju pjesmu “Ako te pitaju” dok su novopečeni zaručnici “udarili” jedan sentiš.

“Oni su Danijela i Petar, i Petar je imao nešto za pitati… Od srca im želim svu sreću!”, napisao je pjevač na svojemu Instagram profilu i uz to objavio snimku koja je baš za suzu pustit’.
“Srce mi stalo”, komentirali su fanovi, a jedna je djevojka toliko oduševljena da je imala što poručiti svojemu dečku. “Izvoli me ovako zaprosit”, lijepo mu je poručila, a što će on poduzeti u vezi toga, tek ćemo vidjeti…

Podsjetimo, Petar Kožul i njegova izabranica Danijela Zadro su oboje iz Hercegovine.