Home Društvo FOTO: Uz slapove Koćuše održana druga Večer Ljubušaka

FOTO: Uz slapove Koćuše održana druga Večer Ljubušaka

SHARE

Ni iznenadni ljetni pljusak nije pokvario ugodno ozračje tijekom Večeri Ljubušaka, koja je u petak navečer održana uz slapove Koćuše. Više od dvije stotine Ljubušaka, domicilni i onih koji svoje karijere grade u regiji ili svijetu, drugu godinu za redom okupio je načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić. Cilj ovog druženja je stvaranje novih poznanstava,razmjena iskustva, piše Večernji list.

 

– Ova večer ujedno je i prilika da se naši iseljenici dodatno informiraju o aktualnostima u rodnom kraju, potencijalima za investiranje u neki od projekata i slično – kazao je načelnik Barbarić. Dodao je kako su mnogi Ljubušaci u iseljeništvu izgradili respektabilne karijere te ostvarili zavidne gospodarske uspjehe, na što je Ljubuški ponosan.

– Poduži je popis onih koji zaslužuju da ih se istakne, od sportaša, akademske zajednice, do gospodarstva. Njihovo znanje, iskustvo, zarađeni kapital, ali i vezanost uz rodni kraj, uz investicijske potencijale kojima raspolažu, daju nam za pravo nadati se i novim investicijama naših iseljenika. Ono što mi, kao tijelo uprave, moramo puno više raditi je kvalitetnije predstavljati investicijske potencijale kojima uistinu raspolažemo, svi trebamo stvarati povoljniji razvojni ambijent – zaključio je Barbarić.

I uistinu, bila je to večer novih poznanstava, obnavljanja starih prijateljstava, razvijanja ideja za bolji Ljubuški. Za dobro ozračje tijekom večeri pobrinule su se Dream Team Babe koje su svojim izvedbama izazvale oduševljenje svih prisutnih. Uz njih, u glazbenom dijelu programa nastupio je Tamburaški sastav Terca. Za smijeh je bio zadužen poznati  hrvatski glumac i imitator Denis Bašić.

Izvor: www.ljportal.com

Gepostet von Ljubuški portal am Sonntag, 12. August 2018