Home Zanimljivosti GRUPNI SEKS U PARKU USRED BIJELA DANA: Orgije četiri osobe šokirale prolaznike,...

GRUPNI SEKS U PARKU USRED BIJELA DANA: Orgije četiri osobe šokirale prolaznike, svi su gledali i potajno snimali

SHARE
Posjetitelje popularnog parka u Cardiffu, koji je nerijetko domaćin susreta političara te članova birtanske kraljevske obitelji, šokirala je u petak poslije podne scena grupnog seksa na koju su naišli

Bez imalo ustezanja četiri osobe organizirale su si navodno prave pravcate orgije u Bute parku iako je bilo pet sati poslije podne i parkom je još prolazilo mnogo ljudi.

Na fotografijama što su ih objavili britanski mediji može se vidjeti četvero muškaraca i žena kako leže na prostirci ispod drveta uz sam kardifski dvorac. I dok ih ne nekoliko bilo tek na pola razodjeveno, jedna žena bila je potpuno gola. Upozoravamo da su fotografije prilično eksplicitne, a možete ih pogledati na donjem linku.

Očevidac, koji je medije zamolio za anonimnost, u tom je trenutku prolazio parkom na putu kući s posla. “Nakon što mi je završio radni dan karenuo sam kući pješice iz središta Cardiffa perma parkiralištu u Sophia Gardensu. Dok sam prolazio kraj dvorca mogao sam primjetiti što se događa s druge strane zida. I vidio sam dva para kako imaju pravi piknik. No kada sam se bolje zagledao primjetio sam da si jedna žena previše dodiruje prepone i tada sam shvatio što se tamo u stvari događa”, rekao je za Wales Online.

Prolaznik je primjetio i obnažene genitalije jednog muškarca, te ženu koja je očito bila u seksualnom klinču s drugom ženom u toj grupi.

Svi su ih gledali i potajno snimali

“Kada sam shvatio što rade o sjećao sam se kao zec u kojeg su uperena svjetla. Doslovno sam se skamenio i nisam mogao prestati gledati ih”, opisao je prolaznik koji je u blizini primjetio još nekoliko ljudi koji su uočili orgije u dvorcu i snimali ih.

“Kriomice sam i ja napravio par fotografija, jer sam bio siguran da mi inače nitko neće vjerovati što sam vidio”, ispričao je očevidac novinarima, dodajući kako su svi tada krenuli provjeravati nema li možda koji policajac u blizini kako bi reagirao na ovu scenu budući da je u parku bilo i dosta djece.

“Kada sam nastavio prema svom automobilu još jednom sam se osvrnuo. Tada su baš svi bili u seksualnom odnosu”, rekao je. Policija Južnog Walesa još uvijek prikuplja informacije o ovom događaju kraj zidina dvorca.