Home Zanimljivosti NEVENKA OPROSTILA ZVONI: Nakon što je bacio nož na policajce, Neve priznala...

NEVENKA OPROSTILA ZVONI: Nakon što je bacio nož na policajce, Neve priznala što joj smeta kod supruga

SHARE

‘Cili dan stoji u kući i igra igrice na Playstationu. Dobili smo neki građevinski materijal za kuću, a on ga još nije ni taknia’, kaže ljuta Neve.

Nevenka Bekavac (41), jedna od najpoznatijih natjecateljica showa  “Ljubav je na selu”, pozvala je policiju u svoj dom jer je njezin suprug Zvone Petričević (44) bio nasilan. Unatoč svemu, Nevenka je, nakon samo par dana, sve oprostila Zvoni.

‘Neodgovoran je’

“Cili dan stoji u kući i igra igrice na Playstationu. Dobili smo neki građevinski materijal za kuću, a on ga još nije ni taknia. Ljuti me šta je tako neodgovoran. Ovo mu je sad zadnja šansa da se promijeni”, rekla je Neve odlučno.

Bacao nož

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su potvrdili da je 8. kolovoza u 23:37 zaprimljena dojava o obiteljskom nasilju na području Sinja. Kada su policajci došli do Zvonine i Nevenkine kuće, zatekli su Zvonu s nožem. Prijetio im je smrću, a u jednom je trenutku bacio nož prema njima, piše 24 sata.

“Malo smo se posvađali. Zvala sam policiju jer želim svoj mir. Ne želim da me itko zeza”, rekla je nakon svađe 41-godišnja Nevenka.