Home Zanimljivosti Od Lady Gage do holivudskog filma: Zgodni Mostarac gradi glumačku karijeru u...

Od Lady Gage do holivudskog filma: Zgodni Mostarac gradi glumačku karijeru u Americi

SHARE

Mostarac Ajdin Sefer (29) pažnju svjetske javnosti privukao je prije nekoliko godina pojavivši se u glavnoj ulozi spota G.U.Y. glazbene zvijezde Lady Gage. Sefer sada gradi glumačku karijeru u Hollywoodu.

Ovaj zgodni Hercegovac nedavno se pojavio u kratkom filmu “Return Of The Goat”.

Filmsko ostvarenje potpisuje reditelj Mark Jenkinson u produkciji “Rogue Filmsa”.

– Bio je super osjećaj. To je prvi put da sam imao takvu ulogu gdje sam bio antagonist. Na snimanju su mi cijelo tijelo tetovirali, a imao sam i masku. Imao sam i dublera koji je trebao  voziti auto umjesto mene. Producenti nisu znali da znam voziti automobil s mjenjačem, a kad je došla scena s automobilom, pitali su bih li smio samo pomjeriti auto pa će dubler ostalo uraditi. Rekao sam im da cijeli život vozim auto sa mjenjačem, jer je kod nas, u Europi, to itekako prisutno. Tako da dubler nikako nije trebao  raditi, samo je uživao – govori Sefer.


Ovaj uspješni maneken i glumac odradio je, inače, ovog ljeta nekoliko značajnih kampanja, i to za “Nissan” i JBL, koje su se mogle vidjeti i za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Ajdin je radio i za “SoFi”, “W hotel” te za “Orange twist”.

Ajdin Sefer je, kako piše “Avaz”, u Sjedinjene Američke Države došao je kao desetogodišnjak. Nikada, ipak, nije dopustio da ga odgaja sredina nego njegovi roditelji, koji su se pobrinulii da ne zaboravi svoje podrijetlo.

– Sve lijepo ponašanje, koji su roditelji donijeli iz Bosne i Hercegovine, prenijeli su na mene. Trudim se da ne zaboravim maternji jezik, družim se s ljudima koji vuku iste korijene i nikad neću zaboraviti tko sam i odakle sam – kazao je Sefer.