Home Kultura Party za pamćenje: DJ Zdravko Mamić zabavljao publiku čitavu noć

Party za pamćenje: DJ Zdravko Mamić zabavljao publiku čitavu noć

SHARE

Zagrebački radio svjetskog kalibra, Yammat FM, preksinoć je svoje sjedište na jednu noć preselio na šibensku tvrđavu sv. Mihovila gdje su Pips Chips & Video Clips, Mayales, maestralni DJ Zdravko Mamić Maminho dobro rasplesali publiku, a posebno oduševljenje izazvala je gošća iznenađenja- Natali Dizdar.

Sinoć se na tvrđavi sv. Mihovila plesalo do ranih jutarnjih sati, a party je začinila gošća iznenađenja

Ljetno Yammatovo već je drugo ljeto zaredom u Šibeniko dovelo najbolje od hrvatske glazbene i produkcijske scene. Pips, Chips & Videoclips, šesterostruki Porinovci, miljenici publike u Šibeniku su svim prisutnima priredili provod za pamćenje.

Mayales, najsvježiji ovogodišnji dobitnici Porina već su dobro poznati Yammatovoj publici – njihovo gostovanje u Jutarnjem showu kod Lucije Čeč i Daniela Bilića odjeknulo je valovima 102 sve 5! Ipak, Mayales je na sceni dovoljno dugo da njihovo ime privlači pažnju svakog uha koje zna cijeniti dobar tekst, još bolju glazbu i čistu emociju.

Pipsima i Mayalesima se sinoć, na opće iznenađenje publike, na bini pridružila i vokalno jedna od najsposobnijih pjevačica na domaćoj sceni, Natali Dizdar.

Ime zbog kojeg se na tvrđavi sinoć plesalo do ranih jutarnjih sati je DJ Maminho, na radijskim hodnicima od milja poznatiji kao Mamas! Maminho ove je godine u Tucmanu proslavio velikih 35 godina karijere iza pulta, a njegov set prozori kultnog zagrebačkog mjesta zamalo nisu izdržali, piše Šibenik.in