Home Zanimljivosti KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID: Ovo je prava istina!

KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID: Ovo je prava istina!

SHARE

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dječaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smjeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu. Iz neutvrđenih razloga, Saša i Dejan su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslijepili, a taj nedostatak sudbina im je nadomjestila muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u Srbiji ali i u regionu.

Vrlo često u domaćim medijima možemo čuti pitanja voditelja upućena sugovorniku o kome, po svemu sudeći, ne znaju ama baš ništa, što će reći da su vrlo slabo upućeni u život sugovornika, kao i u presjek njegove karijere. Tako smo imali priliku da čujemo da jedna TV voditelj pita Sašu Matića za njegovog brata blizanca Dejana – da li je istina da zbog njega ne želi da operira oči, iako zna da bi poslije toga progledao, jer, kako je naveo, to kod Saše nije slučaj.

 

Na to je dobio odgovor da o tome nema govora. Očito je da voditelj nije bio dovoljno informiran o životnoj priči braće Matić koja je vrlo tužna. Njih dvojica su, naime, kao nedonoščad blizanci bili u inkubatoru te da je tada nepažnja medicinske sestre rezultirala njihovom sljepoćom, a bebe su rođene sa izvanrednim vidom.