Home Zanimljivosti Lepa Brena u Crnoj Gori tražila popust na račun jer je zvijezda

Lepa Brena u Crnoj Gori tražila popust na račun jer je zvijezda

SHARE
Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović vrele ljetne dane provode na Crnogorskom primorju. Poznati par je ručao u jednom poznatom restoranu na Crnogorskom primorju, a zvijezda je od gazde lokala zatražila popust jer je VIP ličnost, piše ”Republika”.

– Ja sam mislila da zvijezde imaju neki popust kod vas – rekla je Brena nakon što je završila s ručkom na koji je došla s porodicom i prijateljima i zatražila od konobara račun.

Radnika je Brenin gest zbunio te je pozvao gazdu restorana, priča izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje da je pjevačica dobila flašu skupocjenog vina od gazde jer su dogovorili kompenzaciju.

– Kada su zatražili račun, koji je bio nešto veći od 500 eura, pjevačica je pitala hoće li dobiti popust zbog toga što je posjetila njihov restoran. Vlasnik restorana nije bio obaviješten o tome da je zvijezda kod njega u restoranu, a kako voli nju i njenu muziku, odmah im je izašao ususret. Brzo su se dogovorili, pa je pjevačica promovirala mjesto na kojem je ručala putem društvenih mreža – dodaje izvor.

Brena je nedavno izjavila da voli boraviti u Crnoj Gori iako joj odmor ometaju paparaci.