Home Zanimljivosti Naša omiljena radijska voditeljica pobrala simpatije objavom posta o malim grudima: “Kad...

Naša omiljena radijska voditeljica pobrala simpatije objavom posta o malim grudima: “Kad ću htjet’ veće, kupit ću ih”

SHARE

Ivana Mišerić na svom je Instagram profilu otkrila što misli o svom poprsju i dobro nasmijala prijatelje i obožavatelje.

Mnoge djevojke koje se nisu podvrgnule estetskim operacijama povećanja grudi, često se tijekom ljetnih mjeseci suočavaju s pitanjem na temu veličine poprsja. Među njima je poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja je pri kraju godišnjeg odmora odlučila progovoriti o toj, uvijek aktualnoj temi.

Simpatičnoj voditeljici očito je netko postavio pitanje na temu poprsja, a ona je odgovor odlučila podijeliti sa svima, jednom za sva vremena. Na Instagram profilu objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i sve lijepo objasnila.

“Pametno pitanje… Zašto si sise ostavila doma? Hm. Pa zato što mi nisu stale u auto dok sam se pakirala za godišnji. Nisam nikada gledala grudi kao mjerilo za dobru ženu, možda zato što ih nikada nisam imala. Ono što znam je da kad ću htjeti veće.. Ću si ih kupiti, meni je dobro s ovima koje (ne)imam“, napisala je iskreno Ivana i objavom oduševila svoje prijatelje i pratitelje.

Ivana je ove godine u ljetnim radostima uživala na Jadranu, u društvu obitelji i prijatelja.