Home Zanimljivosti Ugurala psa u perilicu za rublje da skupi nove pratitelje na Instagramu

Ugurala psa u perilicu za rublje da skupi nove pratitelje na Instagramu

SHARE

Argentinka Tamara Rotman na Instagramu je objavila snimku na kojoj je psa zatvorila u perilicu rublja. Iako je ona očekivala da će time privući više pratitelja, ljudi su očekivano pobjesnili nakon čega je obrisala cijeli svoj profil na Instagramu.

U kratkom videu Tamara je zatvorila svog psa pod imenom Coco u perilicu za rublje. Nesretna životinja priljubila je njušku na vrata perilice te pokušala izaći iz nje. Dok se borio da izađe iz stroja, psić je šapama vrtio bubanj što ga je još više uplašilo.

S obzirom na to da su je korisnici Instagrama zasuli porukama da je “glupača” te su pozvali da je se kazni zbog okrutnosti prema psu, Tamara je odlučila obrisati cijeli profil na kojem je imala 3000 pratitelja.

Ubrzo nakon toga ponovno ga je otvorila a zasad je na njemu samo snimka njenog psa kako se igra na travi. U opisu je napisala da su je krivo shvatili te da perilica ni u jednom trenutku nije bila uključena, piše Index.hr

“Imam psa koji se zove Coco i kojeg volim cijelim srcem. Svi koji me poznaju znaju da sam mu potpuno posvećena i da ga volim”, napisala je.