Home Zanimljivosti Vatrogasac skidao papagaja s krova, on mu odbrusio nešto što će teško...

Vatrogasac skidao papagaja s krova, on mu odbrusio nešto što će teško zaboraviti

SHARE

Nekad vam samo treba malo mira i samoće, a čini se da taj osjećaj treba i životinjama. Barem sudeći prema papagaju koji je iz svog doma u Edmontonu odlučio odletjeti na krov.

Stajao je tako tamo tri dana, a vlasnici ga nisu željeli uznemiravati, nadajući se da će se spustiti kad bude spreman. Međutim, kad ni nakon tri dana papagaj nije htio natrag u kuću, vlasnici su pozvali vatrogasce, piše Unilad.

Kad su vatrogasci stigli, Jesse, makao papagaj koji priča, priredio im je neugodan doček. Vlasnici su vatrogascima objasnili da bi Jesseja mogli natjerati da se spusti tako da mu kažu: “Volim te”, na što on obično odgovara: “Volim i ja tebe.”

Međutim, kad mu je vatrogasac rekao da ga voli, Jesse mu je odgovorio: “Fuck off”, odnosno: “Odjebi!”, i odletio na drugi krov.

Jesse, tvrde vlasnici, priča i turski i grčki, no čini se da je za vatrogasce imao spreman vrlo jednostavan engleski rječnik.

Nakon krova, Jesse je odletio na obližnje drvo, a vatrogasci su odustali od spašavanja i pustili Jesseja da se odmara u susjedstvu svoje kuće koliko god mu bude potrebno.