Home Zanimljivosti Kad je trebalo zaplesati prvi ples mladoženje nije bilo, a onda je...

Kad je trebalo zaplesati prvi ples mladoženje nije bilo, a onda je cijelu salu digao na noge i iznenadio mladu

SHARE

U subotu su se u crkvi Svetog Ante na Poljudu, u nazočnosti rodbine i velikog kruga prijatelja, vjenčali poznata košarkašica Ana Lelas i općinski vijećnik Općine Dicmo Anđelko Zebić. I baš kad je trebalo otplesati prvi ples mladoženja je nestao, a potom i iznenadio sve uzvanike.

Vjenčanje je poseban dan u životu svakog para i nešto što se nikada ne zaboravlja. No u našoj priči mladoženja se potrudio da ovaj dan ne zaborave ni uzvanici. Naime, kad je trebalo otplesati prvi ples i kad je bend već počeo svirati akorde unaprijed dogovorene pjesme, mladoženje jednostavno nije bilo. Obitelj i prijatelji su se “uzvrtili” i krenuli tražiti Anđelka no nisu ga mogli pronaći. No onda je na iznenađenje svih ušao u salu i otpjevao pjesmu. Evo kako je to izgledalo…

Zebić je završio studij javne uprave na Pravnom fakultetu u Splitu i odradio staž u Bruxellesu, obnaša dužnost općinskog vijećnika u Općini Dicmo te trenutno radi u Uredu za demografiju Grada Zagreba. Ana Lelas odavno je već poznata u košarkaškim krugovima. Svoju karijeru započela je u Splićanki, nastavila u Montmontaži i Jolly-u, a igrala je devet godina u Francuskoj, potom u Španjolskoj, Turskoj i u Mađarskoj. Izabrana je za košarkašicu godine u sezoni 2011./2012. Novopečenom bračnom paru želimo puno sreće bračnim vodama!

dalmacijaplus.hr