Home Šport Kakav kralj Lovren: Oduševio postom posvećenom Subašiću

Kakav kralj Lovren: Oduševio postom posvećenom Subašiću

SHARE

– Iskreno se nadam da je ovo zadnji oproštaj jer polako ponestaje riječi kojima bi opisao sve ove istinske nogometne veličine… – napisao je Ćorluka.

– Iskreno se nadam da je ovo zadnji oproštaj jer polako ponestaje riječi kojima bi opisao sve ove istinske nogometne veličine… – napisao je Ćorluka.

Ne stišavaju se reakcije na odlazak Danijela Subašića koji je treći srebrni vatreni koji se odlučio oprostiti od reprezentacije.

Porukama su se putem Instagrama od Sube među prvima oprostili Ivan Rakitić, Šime Vrsaljko i Darijo Srna.

Nešto kasnije to je učinio i Dejan Lovren, koji je prvo poručio da je dosta opraštanja od reprezentacije, nakon čega se obratio i Subašiću.

– Pa dosta više opraštanja od repke. Daj javite se u isto vrijeme da mogu objaviti neku zajedničku sliku, a ne pojedinačno. E moj fu*king years, neopisivo mi je drago bilo igrati s čovjekom poput tebe koji je uvijek nasmijan, pozitivan i veseo, a uz sve to odličan golman. Brate hvala na svemu – napisao je Lovren i oduševio pratitelje.

Nakon Lovrena javio se i Vedran Ćorluka.

– Iskreno se nadam da je ovo zadnji oproštaj jer polako ponestaje riječi kojima bi opisao sve ove istinske nogometne veličine… Subi flegmo naša kakve nema, hvala ti što si mi čuvao leđa sve ove godine od mlade pa do ove stare reprezentacije , hvala ti što si naše greške pretvarao u velike obrane… veliki si vratar ali još veća ljudina… i moram priznati nije ti Monte Carlo loš grad za mirovinu.

Postom se od Sube oprostio i Lovre Kalinić.

Brate moj! Prošli smo zajedno sve lijepe i manje lijepe trenutke kako klupske tako i reprezentativne, drago mi je da sam imao priliku biti rame uz rame s velikim čovjekom kao što si ti. Puno toga sam imao naučiti uz tebe, kako vratarski tako i životno. Ponosan sam na tebe jer si pravi primjer kako se poštenim radom i odnosom mogu napraviti velike stvari. Hvala ti za sve. Falit ćes.