Home Zanimljivosti VIDEO Djeca su vrištala: Na plaži se potukli gosti i vlasnik kafića

VIDEO Djeca su vrištala: Na plaži se potukli gosti i vlasnik kafića

SHARE

Na mirnoj plaži u Povljani, na Pagu, došlo je do tuče između vlasnika jednog kafića i gostiju koja je zgrozila sve prisutne i prestravila djecu.

– Djeca su vrištala gledajući divljake dok se tuku – rekla je za portal 24sata.hr čitateljica koja je u ponedjeljak popodne snimila tučnjavu gostiju i vlasnika kafića.

– Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama. I onda je jedan od njih nogom nokautirao vlasnika i slomio mu vilicu – kaže drugi očevidac tučnjave kakvu na mirnoj plaži u Povljani ne pamte.

Ponedjeljak popodne prolazio je mirno u otočkom mjestu, na plaži koju nazivaju penzionerskom, bez glasne muzike i uz traženje osvježenja u moru. Dvojac iz Virovitice satima je sjedio na terasi restorana i pio. Oko šest popodne sa plaže su do kafića došle njihove supruge. Rekle su konobarima da im više ne daju piti jer su pijani ko mace. Muževima su rekle da naruče colu jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula, kaže očevidac.

– To je društvo cijeli dan pilo, a oko 18.30 je eskaliralo. Tukli su se šakama i nogama. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svijesti – kaže čitateljica.

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u prsa i vikao – što nam ne daš piti, i počela je vika. Uto je došao vlasnik kafića kako bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju.

Policija je privela nasilnike iz Virovitice koji u Povljani navodno imaju apartmane.