Home Zanimljivosti Znakovi koji odaju da ste stvoreni jedno za drugo

Znakovi koji odaju da ste stvoreni jedno za drugo

SHARE

Ponekad je teško znati što druga osoba misli, no postoje signali koji će vam dati do znanja da vaš partner s vama planira ozbiljnu i dugu vezu.

Imate iste ciljeve

Oboje želite život u istom gradu, želite posjetiti iste države i imate istu ideju o zasnivanju ili ne zasnivanju obitelji. Naravno da ne morate željeti sve iste sitnice, međutim bitno je da idete kroz život u istom smjeru.

Razumijete jedno drugo

Poštujete međusobnu privatnost i prepoznajete potrebe partnera. Jasno vam je kako trebate reagirati u određenim situacijama i razumijete kada trebate djelovati, a kada pustiti partnera da sam riješi svoj problem.

Prošli ste kroz razne situacije

Ako ste pomogli jedno drugom u teškim situacijama, to vas je zasigurno dodatno zbližilo i stabiliziralo vašu vezu jer ste uspjeli prebroditi i nedaće koje su vam se našle na putu.

Iako vam se veza ne vrti oko seksa, on je odličan

Fizička privlačnost je bitna, no ne i najvažnija. Stoga je bitno znati da vam vaš partner prvenstveno mentalno odgovara. Međutim, seks igra veliku ulogu u ljubavnoj vezi pa nije nikako loše ako vas vaš partner i nakon duge veze uspije ostaviti bez daha.

Brzo se pomirite

Nijedna veza nije potpuno ružičasta i bez ijedne prepirke. Međutim, vi i nakon svađe znate kako se pomiriti i brzo raščistiti predmet rasprave.

Jedno drugom ste najveća podrška

Neprestano potičete jedno drugo k cilju i prvi ste tu kako biste svom partneru pružili ruku kada padne.

Ugodno vam je provoditi vrijeme u tišini

Sjedite na terasi, gledate u daljinu i ne razgovarate ni o čemu već samo uživate u trenutku. Iako zvuči jednostavno, nije često i kratka tišina zna stvoriti nelagodu, što ukazuje da vam i nije toliko ugodno samo prisustvo te osobe.

Između vas ne postoje tajne

Jedno drugom ste najbolji prijatelj i možete si reći baš sve bez ikakve osude.

Potpuno vjerujete jedno drugom

Nemate potrebu pretraživati partneru po mobitelu i neprestano ga zvati kako biste provjerili gdje se nalazi, već mu vjerujete na riječ i osjećate se ugodno čak i kad se ne čujete neko vrijeme.