Home Zanimljivosti Afrička zvijezda, miljenik ljubitelja Footbal managera priznao u crkvi: Seksao sam se...

Afrička zvijezda, miljenik ljubitelja Footbal managera priznao u crkvi: Seksao sam se sa sestrom i lagao o godinama

SHARE

SHIVE N’ZIGOUA, umjetničkog imena Star, sjećaju se svi koji su početkom milenija pratili nogomet i igrali kultnu simulaciju Football Manager. Trebao je biti velika zvijezda, recimo gabonska verzija Mohameda Salaha.

Proizvod glasovite Nantesove akademije kao tinejdžer probio se u prvu momčad slavnog kluba, zaigrao u Ligi prvaka, a u povijest afričkog nogometa upisao se na Afričkom kupu nacija 2000. Tada je 16-godišnji Star postao prava zvijezda, najmlađi igrač i strijelac otkako se igra prvenstvo kontinenta. U isto vrijeme isticao se i u spomenutoj igrici.

Nažalost, usprkos tome što je puno obećavao na terenu i zrnatom ekranu, N’Zigou nije ispunio velika očekivanja i potencijal pa je ubrzo krenuo na višegodišnju turneju po francuskim i belgijskim niželigašima.

No kako doznajemo ovih dana, Shiva u vrijeme kada se spektakularno probio nije baš imao 16, nego čak pet godina više. Po dolasku u Francusku iz rodne Tchibange, malo je modificirao vlastitu starost kako bi bio konkurentniji u mlađim uzrastima.

Osim toga, N’Zigouova majka žrtvovana je u obredu crne magije kako bi on uspio u nogometu. Ali žrtva je bila uzaludna jer Shiva je za to vrijeme umjesto da naporno trenira, ljubovao sa sestrom, tetom i bliskim prijateljem.

Sve ovo bivši nogometaš priznao je pred desecima svjedoka u crkvi, na obredu čija je snimka postala viralna.

Ovaj višestruki grešnik, koji je uživao u najzabranjenijim opačinama, danas je novorođeni kršćanin, a na spomenutoj ceremoniji objavio je da se sada zove Isaiah.

“Lagao sam da imam pet godina manje nego što sam stvarno imao kako bih lakše uspio u konkurenciji s mlađima. Kao nogometaš sam potpisao puno unosnih ugovora i tako u obitelj donio dosta novca. Ali zajedno s tim u nju je ušao i razdor. Kako bi sav novac zadržao za sebe i poslao njen duh da bdije nada mnom kako bih uspio u nogometu, moj otac je majku žrtvovao u obredu crne magije. U snu mi se prikazalo njegovo pitanje hoće li to napraviti. Odbio sam, ali to djelo je bilo već učinjeno…”

Nakon toga je nastavio s ispovijedi: “U to vrijeme imao sam seksualne odnose sa svojom tetom, sestrom i bliskim prijateljem, nakon čega sam ušao u dugu vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oprost…”

Sve ovo izbacio je iz sebe pred oltarom 35-godišnji, pardon 40-godišnji Shiva Star N’Zigou.