Home Zanimljivosti Lana Jurčević napokon pokazala svog dečka

Lana Jurčević napokon pokazala svog dečka

SHARE

Iako svoj privatni život inače drži skrivenim pod velom tajne, pjevačica Lana Jurčević u zadnje vrijeme, počela je otkrivati što se događa kod nje kada je ljubav u pitanju.

Naime, atraktivna Lana oduševila je svoje obožavatelje posljednjom objavom na svom Instagram profilu gdje je pokazala svog dečka.

Budući da njeni obožavatelji nisu navikli vidjeti da Lana eksponira svoj ljubavni život, ova objava je iznenadila mnoge.

Uz fotografiju na kojoj se oboje vide s leđa i uživaju u ribolovu na rijeci Kupi, riječi nisu bile potrebne, te je pjevačica u opis stavila svega nekoliko zaljubljenih smajlića.

Potpuno opušteni, Lana u kratkim hlačicama i topiću i misteriozni dečko u kratkim hlačicama uživali su u zajedničkim trenucima baš kao i svaki drugi par, u prirodi, bez uprtih očiju javnosti.

Na Instagram profilu Laninog dragog stoji da se bavi online marketingom, te da radi kao social media menađer, a nerijetko objavljuje i fotografije s pjevačicinom najvećom ljubavi – šnaucericom Šnickom s kojom se očito odlično slaže, piše Story.hr 

😍😍🐟🐟

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Puppy gang 💪

A post shared by F.K. (@xolor_) on