Home Šport Mamići i Halilhodžić ugodno razgovarali, te se družili s obožavateljima u Grudama

Mamići i Halilhodžić ugodno razgovarali, te se družili s obožavateljima u Grudama

SHARE

Po mnogima je Dinamo igrao najbolji nogomet igrao sezone 2010./2011., u vremenu kada je izvršni dopredsjednik bio Zdravko Mamić, sportski direktor Zoran Mamić, a trener Vahid Halilhodžić.

Od tada, okolnosti su se promijenile, Zdravko Mamić se iz Hercegovine bori za pravdu, ohrabren činjenicom da je kroz njegove ili Dinamove ruke prošlo 14 osvajača srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vahid Halilhodžić razmatra ponude svjetskih reprezentacija nakon što je Japan odveo na Svjetsko prvenstvo pa je neopravdano smijenjen na korak od početka Mundijala, dok je Zoran Mamić najveća trenerska zvijezda u Emiratima.

Ono što svu trojicu raduje, iako njih izravno nema u klubu, Dinamo je osigurao europsku jesen, samo je pitanje hoće li se igrati Liga prvaka ili Europa liga.

Večeras su se poznati sportski radnici našli u Grudama, u restoranu “Bezdan 21” koji je ovog ljeta okupio neke od najpoznatijih javnih osoba iz BiH i Hrvatske, javlja portal Grude.com.

Također, unatoč razgovorima koje su vodili, imali su vremena i za fotografiranje i razmjenu pokoje rečenice s obožavateljima, ali i s dijelom osoblja poznatog restorana “Bezdan 21”.