Home Zanimljivosti ‘Pojest ću ga!’, ‘Alo, presavršen si!’: Vrsaljko uzeo u ruke dres i...

‘Pojest ću ga!’, ‘Alo, presavršen si!’: Vrsaljko uzeo u ruke dres i napravio urnebes; Reakcije koje Zadranin izaziva među ženama čisto su ludilo

SHARE

Shvatili smo, odmah po završetku Svjetskog nogometmnog prvenstva u Rusiji da se Šime Vrsaljko, ako je pitati žene, prometnuo u apsolutni top 1 nacionalne nogometne vrste.
Na sve su se strane “opjevavale” njegove kovrče, tetovaže, brkovi, naušnice, stil i mot, a u kolaboraciji s Dejanom Lovrenom postao je naj “ajlajkaniji” tandem, za čijim su objavama žudjele stotine tisuća obožavateljica.

Bilo je za očekivati, ipak, da će cijela “šimemanija” splasnuti s laganim odmakom od fenomenalnog uspjeha “vatrenih” na Mundijalu, kad ljeto i odmori urade svoje, no ako je suditi po zadnjoj objavi zadarskog braniča, koja je u dva sata vremena pokupila više od 100 tisuća lajkova, to se još ni blizu nije dogodilo.
Fenomen je tim veći što je novopečeni “interovac” objavio najklasičniju fotografiju s press konferencije, na kojoj u ruci drži svoj budući dres, dakle ništa modno, ništa otkačeno, ništa iz privatnog života, a na jednu mušku čestitku i želju za srećom u novom klubu, slijeva se deset ženskih “uzdisajnih”. I tako “cijelim putem”…

Šime Vrsaljko: Želio sam se vratiti u Italiju i doći u veliki Inter
“Zašto si tako savršen?”, “Šime, ti si Bog!”, “Predivan si!”, “Pojest ću ga!”, “O, Šime moj najljepši”, “Najljepše biće na planetu i šire”, “Ovo nije humano”… – samo su neki od nebrojenih komentara usplamtjelih obožavateljica.
Živo ludilo Vrsaljko je izazvao i prošlotjednom objavom fotografije s dvomjesečnim sinčićem.
Vrsaljkova supruga Matea nije od onih koje vole pozirati: snimili smo ih danas u Zadru, friška mama izgleda sjajno, Šime je od fešti još malo ‘zgužvan’
“Koliko slatkoće na jednoj slici…” – sažela je na jednome mjestu obožavateljica sve što su brojne izrekle u desecima komplimenata.