Home Crna kronika Procurila zastrašujuća prepiska kojom se na Facebooku mame djevojčice

Procurila zastrašujuća prepiska kojom se na Facebooku mame djevojčice

SHARE

‘Mala ima 12 godina, majka joj je samohrana’, dio je šokantne prepiske koja je procurila u srbijanske medije

Kako doznaje Blic, riječ je o prijevari koju su pokrenuli Slavica S. i Jovan B. Pokušali su vrbovati djevojčice, time prevariti roditelje i zaraditi na njima.

Da je riječ o organiziranoj prijevari postalo je jasno nakon što je u javnost procurila šokantna prepiska Slavice S. i Jovana B.

“Mala ima 12 godina, majka joj je samohrana. Dao sam joj tvoj broj, javit će ti se na Viber. Reci joj da je ovo legalna agencija za dječje foto-modele, ostalo ću ja napraviti”, napisao je Jovan B. Slavici S. uz fotografiju maloljetnice.

U nastavku komunikacije Slavica S. je upitala: “Je li to Verica iz Bara koja joj se javila?” Na što je Jovan B. odgovorio: “Da, iz Bara je, samo joj rei da je legalan posao i zamaži joj oči”.

Prevaranti su, dakle, surađivali na način da steknu povjerenje roditelja maloljetnica tako da im, ako nasjednu na njihovu prijevaru, Slavica preko Vibera ulije povjerenje kao ženska osoba.

Facebook grupa je ugašena, a slučajem se bavi srbijanski odjel za visokotehnološki kriminal. Detaljnom analizom prepiski između osumnjičenih, kao i s potencijalnim žrtvama, utvrdit će se elementi kaznenog djela.