Home Zanimljivosti FOTO: LIJEPA VODITELJICA SKORO JE PROPALA U ZEMLJU Na crvenom tepihu joj...

FOTO: LIJEPA VODITELJICA SKORO JE PROPALA U ZEMLJU Na crvenom tepihu joj slučajno ispala bradavica pa je u pokušaju da popravi stvar izazvala nove ovacije

SHARE

Španjolska televizijska voditeljica Adriana Abenia u potpunosti se prenerazila i nije mogla sakriti šok koji je osjećala kad je shvatila da joj se naramenica haljine na crvenom tepihu slučajno pomaknula i otkrila bradavicu.

Abenia, koja radi i kao manekenka i glumica, pozirala je pred fotoreporterima koji su stigli na dodjelu nagrade za muškarca godine magazina GQ u Madridu u petak navečer. 33-godišnja ljepotica hrabro je odabrala haljinu, no nije očekivala ovakav slijed događaja.

Uska i posve prozirna čipkasta haljina dizajnerice Juane Martin već je sama po sebi plijenila pažnju jer ispod nje nikako nije bilo moguće odjenuti grudnjak, a i gaćice su izložene pogledima, piše The Sun. No, dok se smijala kamerama, naramenica haljine se pomaknula da Adriana nije primijetila.

GQ El Hombre del Año 2017 Adriana Abenia
Cordon Press, Image: 355556873, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Cordon Press

 

Kad je shvatila da novinari fotografiraju njezine gole grudi, potpuno se izbezumila, okrenula leđa kamerama i popravila haljinu. Premda je djelovala doista uzrujano, Abenia je pokazala da ima smisla za humor. Fotografiju je objavila i na svom profilu na Instagramu i napisala:

‘Već sam pripremila drugu fotografiju, ali s obzirom da će me ova pratiti cijeli život… Evo je!’