Home Crna kronika OTKRIVENA JOŠ JEDNA MRAČNA TAJNA SDP-OVE PROČELNICE: Evo što je napravila 2002....

OTKRIVENA JOŠ JEDNA MRAČNA TAJNA SDP-OVE PROČELNICE: Evo što je napravila 2002. godine!

SHARE

Mjesec dana istražnog zatvora dodijeljeno je SDP-ovoj pročelnici u Gradu Rijeci Veri Begić Blečić. Podsjetimo, u srijedu je ova SDP-ovka pijana vozila u suprotnom smjeru te na autocesti ubila oca djeteta. Na funkciji pročelnice za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Begić Blečić ostala je i dalje, a gradonačelnik Vojko Obersnel ju je suspendirao. Inače, u srijedu je riječka pročelnica s 1,81 promila alkohola u krvi ušla u suprotni smjer na autocesti. Potom je izazvala dva sudara. U drugom se frontalno sudarila s automobilom u kojem je bila obitelj. Teško je ozlijedila majku i dijete, oca je usmrtila.

“Prvi sudar nije bio dovoljan vozačici da stane već je nastavila vožnju u suprotnom smjeru prema Kanfanaru. Neposredno prije mosta Mirna vozačica je udarila u odbojnu ogradu, što ju je odbilo te se frontalno sudarila s vozilom koje je nailazilo iz suprotnog smjera.Nažalost, u drugom automobilu pulskih registarskih oznaka, u kojem se nalazila cijela obitelj, smrtno je stradao vozač, a teško su ozlijeđeni suvozačica i dijete”, dio je priopćenja koncesionara Bina Istre o stravičnoj nesreći koju je izazvala Begić Blečić, ponovimo, s više od jednog promila alkohola u krvi.

Inače i prošle godine se  s 0,32 promila sudarila s majkom petero djece, a onda je pobjegla s mjesta nesreće.

Pročelnica je, kako javlja 24sata, sjela pijana za volan. Sletjela je s ceste u Jurdanima kraj Rijeke, a tada joj je izmjereno 1,59 promila alkohola u krvi.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli priopćilo je da se Vera Begić Blečić tereti za kazneno djelo iz članka 227. stavak 1 i 4 Kaznenog zakona, za koje je predviđena kazna zatvora od tri do 12 godina….