Home Zanimljivosti Poniženje: Beskućnik prihvatio neobičnu ponudu irskog turista

Poniženje: Beskućnik prihvatio neobičnu ponudu irskog turista

SHARE

Fouad Fawzi iz Irske je provodio godišnji odmor na španjolskom otoku Ibizi. Na ulici ispred svog hotela sreo je beskućnika i upoznao se s njim. Kroz razgovor je beskućniku Liamu dao neobičnu ponudu; platit će mu ako negdje na licu tetovira njegovo ime.

Beskućnik Liam se složio. Fouad ga je odveo u tatto studio, gdje je beskućnik dobio tetovažu “Fouad Fawzi” točno iznad obrve.

Fouad je sve to snimio i snimku i fotografije objavio na društvenim mrežama. Uz objavu je napisao: “Dame i gospodo, 32. tetovaža “Fouad Fawzi”.

Fawzi je za Daily Mail otkrio kako sad postoji 32 ljudi koji na svom tijelu nose njegovo ime.

“Mislim da je to ludo”, rekao je.

Nije otkrio koliko plaća svojim “žrtvama” da tetoviraju njegovo ime na svojoj koži, ali korisnici društvenih mreža nisu toliko oduševljeni njegovom idejom.

“To što je čovjek beskućnik i prihvatit će bilo što za novac ne daje nikome za pravo da ga se ismijava”, “Što će biti jednog dana kad dobije posao?Ta tetovaža će mu sigurno smetati”, “Dok Fawzi misli da je to smiješno, to je veliko poniženje za beskućnika”, samo su neki od komentara koje Irac dobiva na društvenim mrežama, piše Fenix-magazin/MD