Home Crna kronika “Tatice, volim te”, rekla mu je kći prije nego što ih je...

“Tatice, volim te”, rekla mu je kći prije nego što ih je pobio

SHARE

Tridesettrogodišnji Christopher Watts, koji je prijavio nestanak svoje trudne supruge Shannan Watts i njihovih kćeri Belle (4) i Celeste (3) u američkoj saveznoj državi Colorado, nakon dva dana priznao je policiji kako je stravična ubojstva počinio upravo on.

Okrutno ubojstvo trudnice i njene dvije djevojčice

Podsjetimo, nestanak Shannan Watts (34) koja je bila u 15. tjednu trudnoće te njene dvije djevojčice prijavljen je u ponedjeljak, a njen suprug priveden je u srijedu navečer, prije nego što su sama tijela nađena, pod sumnjom da je ubio svoju ženu i dvoje djece.

Tijela su pronađena na zemljištu naftne bušotine kompanije Anadarko Petroleum u kojoj je Christopher Watts radio.

Prijavljujući nestanak, Watts je policiji rekao kako je suprugu koja je vikend provela na poslovnom putu u Arizoni vidio u ponedjeljak ujutro. Oko podne postao je zabrinut kad mu je jedna njena prijateljica javila da Shannan ne odgovara na poruke. Tvrdio je da u kući nije zatekao ni nju ni djecu, nakon čega je prijavio nestanak.

Dok je trajala potraga, na televiziji davao intervjue

Dok je trajala potraga. Watts je ispred obiteljske kuće dao i televizijski intervju govoreći kako nema pojma gdje mu je obitelj te da je kuća prazna.

”Ovo je noćna mora iz koje se ne mogu probuditi”, izjavio je tada.

”Nadam se da je s djecom negdje na sigurnom”, dodao je.

Motivi ubojstva još uvijek su nepoznati

Ako istražitelji i znaju za mogući motiv ovog užasnog ubojstva, zasad ga ne otkrivaju. Watts još uvijek nije službeno optužen, ali tužiteljstvo za podizanje optužnice ima rok do ponedjeljka.

Ljubomora, financijske poteškoće…

Ono što se o obitelji Watts zna jest da je prije nekoliko godina prijavila bankrot nakon niza financijskih poteškoća. Supruga je uskoro našla posao prodaje dodataka za hranu te je puno putovala dok je osumnjičeni Christopher čuvao djecu. Neki nagađaju da bi, stoga, motiv mogao biti ljubomora.

Na društvenim mrežama izgledaju kao sretna obitelj

Javnost su dodatno potresle snimke s društvenih mreža koje prikazuju sretnu četveročlanu obitelj: djevojčice koje vole svog oca, majku koja presretno objavljuje novu trudnoću te oca koji najavljuje ime novog djeteta – Nico.

“Moj tata je junak, pomaže mi da odrastem snažna. Čita mi knjige, vezuje cipele, ti si moj junak skroz naskroz. Moj tatice, tatice, volim te”, pjeva jedna od djevojčica na videu objavljenom na društvenim mrežama.

Ozlojeđeni brat preminule Shannan

Frankie Rzucek, brat ubijene Shannan, devastiran je i ne može shvatiti što se dogodilo.

“Želim samo 30 sekundi nasamo s tim bešćutnim psihopatom”, izjavio je za medije.

U utorak pred sudom

Watts je zadržan u pritvoru, a sljedeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za ovaj utorak. Dodijeljen mu je branitelj po javnoj dužnosti, piše Index.hr