Home Šport Upoznajte Andreu Soldo: Novo pojačanje HŽRK Grude

Upoznajte Andreu Soldo: Novo pojačanje HŽRK Grude

SHARE
Lijepo je bilo prošle godine u nekoliko navrata čitati da je Andrea Soldo zabila 5, 6 ili 7 golova na utakmici za Katarinu, a navijači HŽRK Grude s još će većim žarom takve stvari čitati ako u istom ritmu Andrea nastavi igrati i u dvorani Bili Brig, piše Grude.com.

Andrea je novo pojačanje HŽRK Grude. U razgovoru za portal Grude.com osvrnula se na razdoblje u Katarini i na novu misiju u Grudama.

– Otišla sam iz kluba u kojem sam započela svoje prve rukometne korake. To je bilo prelijepo razdoblje moga života, ali želim vidjeti novu sportsku sredinu i okušati se u novim izazovima, a mislim da to mogu u najboljem klubu u BiH koji reda titule jednu za drugom. Nadam se da će se to nastaviti, borit ćemo se do kraja zajedno – govori Andrea koja je rukomet počela trenirati s 9 godina.

 

 

Upoznala je i ekipu HŽRK Grude. – Stanje u Grudama je odlično, djevojke i uprava su me super primile – govori Andrea.

Osim sporta, Andreu čekaju i obveze na fakultetu. – Upisala sam fakultet građevine pa ćemo vidjeti što budućnost nosi. Ali, kad nešto voliš nije teško sve uskladiti, i učenje i rukomet i putovanja i prijatelje – kaže Andrea.

 

Za kraj mladima poručuje što je najvažnije za uspjeh. – Samo volja i upornost. Također više sam za djela, ne riječi. Acta, non verba – zaključuje nova igračica Gruda.